Крал Чарлз ще бъде подложен на лечение за увеличена простата.Подобно на

...
Крал Чарлз ще бъде подложен на лечение за увеличена простата.Подобно на
Коментари Харесай

След операцията на Кейт: Крал Чарлз призна за проблеми със здравето

Крал Чарлз ще бъде подложен на лекуване за увеличена простата.

„ Подобно на хиляди мъже всяка година, кралят е търсил лекуване за увеличена простата “ , разгласи Бъкингамският замък в изказване в сряда. 

„ Състоянието на Негово Величество е доброкачествено и той ще отиде в болница идната седмица за коригираща процедура. “  Те прибавиха:

„ Публичните задължения на краля ще бъдат отсрочени за къс интервал на възобновяване “ .

King Charles Reveals Treatment for Enlarged Prostate After Kate Middleton's Hospitalization News
— People (@people)
Известно е, че 75-годишният крал е желал да показа диагнозата си, с цел да насърчи мъжете, които може да изпитват признаци, да се прегледат. Чарлз ще може да извърши своите конституционни условия и отговорности през това време, споделя кралски източник.

Новините за здравето на крал Чарлз пристигнаха единствено часове откакто дворецът Кенсингтън разкри, че снаха му Кейт Мидълтън е била хоспитализирана, откакто е претърпяла " планувана коремна интервенция "  във вторник.

„ Операцията беше сполучлива и се чака тя да остане в болница от 10 до 14 дни, преди да се върне вкъщи, с цел да продължи възобновяване си “ , се споделя в изказването.  

„ Въз основа на актуалните медицински препоръки е малко евентуално тя да се върне към публичните отговорности преди Великден. “

King Charles Reveals Treatment for Enlarged Prostate
— District411 (@iamdistrict411)
„ Принцесата на Уелс прави оценка интереса, който това изказване ще провокира. Тя се надява, че обществеността ще разбере желанието ѝ да поддържа колкото се може повече нормалност за децата си; и желанието ѝ личната ѝ медицинска информация да остане поверителна “ , продължава изказването. 

„ Следователно дворецът Кенсингтън ще дава настояща информация за напредъка на Нейно кралско височество единствено когато има значима нова информация за шерване. “

„ Принцесата на Уелс желае да се извини на всички наранени за обстоятелството, че би трябвало да отсрочи идните си задължения. Тя чака с неспокойствие да възвърне колкото се може повече, допустимо най-скоро “, прибавиха те.

King Charles III has been diagnosed with an enlarged prostate, a condition that is usually benign and affects many men. It can be treated with lifestyle changes, medications or surgery. We asked experts questions about the causes, symptoms and treatments.
— The Washington Post (@washingtonpost)
Стана ясно, че казусът с принцесата на Уелс не е раков. След като бъде изписана от болничното заведение, 42-годишната принцеса Кейт се чака да се възвърне вкъщи си в Уиндзор.

Смята се също, че принц Уилям намалява публичните си отговорности, с цел да поддържа брачната половинка си по време на нейното възобновяване, както и да се грижи за трите им деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. 

Той няма да поема публични отговорности, до момента в който принцеса Кейт е в болничното заведение или през първите дни на нейното домашно възобновяване.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР